Noten

Branderij Joost

De Branderij Joost is niet alleen gespecialiseerd in het branden van koffie maar ook in het roosteren van diverse notensoorten is onze dagelijkse praktijk. Het is daarom onze toewijding als branderij om u een volledig assortiment noten van hoge kwaliteit aan te bieden van de beste oogsten ter wereld. We bieden meer dan 20 vers gebrande noten variëteiten aan tegen concurrerende prijzen. Grondige kwaliteitscontroles en strikte hygiëne zijn de norm. Onze noten worden direct in de winkel gebrand en bewaren we ze met zorg om een ​​optimale versheid te garanderen van de eerste tot de laatste nootjes.Dat is onze belofte als notenbranderij en distributeur sinds dag één!

Noten

Dankzij onze eigen merk, verpakking en een groot netwerk van leveranciers heeft Branderij Joost een breed assortiment notensoorten en gedroogd fruit, zowel traditioneel als biologisch. Wij zijn een bedrijf dat de gezondheid van telers ter harte neemt en duurzame ontwikkeling promoot. Het evenwicht tussen sociale rechtvaardigheid en milieubescherming zijn fundamentele, niet onderhandelbare principes.

Geniet meer van nootjes.

Onze notenbranderij biedt een ruime keuze aan verpakte notensoorten, die rauw, geroosterd, gekruid of omhuld kunnen worden met chocolade. Elk van onze notensoorten biedt veel gezondheidsvoordelen voor consumenten die zich zorgen maken over hun welzijn. Noten geven je niet alleen de energie en eiwitten die je lichaam nodig heeft, maar bevatten ook veel vezels, mineralen en gezonde onverzadigde vetten die goed zijn voor je hart.

Op zoek naar nieuwe manieren om meer noten aan uw dieet toe te voegen? Geef uw ochtenden een vliegende start door noten toe te voegen aan uw ontbijt met havermout, ontbijtgranen of yoghurt. Meng voordat je eropuit gaat je eigen aangepaste studentenhaver met gelijke delen noten, zaden en gedroogd fruit. Of gooi een handvol noten over salades voor een proteïnen punch en een heerlijke nootachtige crunch. Probeer onze gekruide noten voor een extra boost van smaak in uw dieet.

Branderij Joost

Klantenservice

We zijn ook toegewijd om u een snelle en hoffelijke klantenservice te bieden. Onze medewerkers helpen en adviseren u graag bij het kiezen van de producten die aan uw verwachtingen voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *