Een horeca koelkast voor al jouw hapjes en drankjes!

Werk jij binnen de horeca? Heb je misschien je eigen café, bistro of restaurant? Dan weet jij als geen ander dat goede horeca apparatuur onmisbaar is. De kwaliteit van het eten dat wordt geserveerd speelt een van de grootste rollen voor jouw klanten. Deze verwachten natuurlijk koude frisdranken, verse hapjes en goed gekookte maaltijden. Daarom is het altijd belangrijk dat je investeert in apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Voor het koel houden van al jouw hapjes, drankjes en andere etenswaren, is een horeca koelkast onmisbaar. Deze grote kast koelt al jouw eten en houdt het voor langere tijd goed. Zo ben je er zeker van dat je de gerechten vers kan serveren en dat de drankjes daadwerkelijk koud zijn. 

Waar moet je op letten?

Wanneer je op zoek gaat naar een goede en betrouwbare horeca koelkast voor jouw bedrijf, moet je een aantal factoren in je achterhoofd houden. Één van de belangrijkste factoren is de beschikbare ruimte. Run jij een groot restaurant? Dan kun je het best een ruime koelkast aanschaffen of, indien dit nodig is, zelfs twee of meer. Maar cafeetjes of bistro’s hebben misschien een veel kleinere en compactere koelkast nodig om goed te kunnen functioneren. Dit hangt allemaal af van de ruimte die je beschikbaar hebt.

Ook je budget speelt een grote rol. Zo heb je zeer energiezuinige horeca koelkasten die wat minder energie slurpen en dus goedkoper uit zijn. Handig voor kleinere ondernemingen of bedrijven. Neem dit aspect dus mee in je overweging. 

Welke merken zijn betrouwbaar?

Om je een beetje op weg te helpen, staan hier een aantal betrouwbare merken op een rijtje. Je gaat natuurlijk voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Liebherr, een Duitse fabrikant, is gespecialiseerd in allerlei koelapparatuur. Dit merk staat voornamelijk bekend om de huishoudelijk apparatuur die zij verkopen. Voor kleine ondernemingen kan een koelkast van Liebherr dus perfect zijn.

Op zoek naar een goede drankenkoeling? Gamko staat voor je klaar! Het merk is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van drankenkoelingen voor alle soorten horecagelegenheden. 

Voor echte professionals, is Gram een betrouwbaar merk waar je altijd op kan terugvallen. Dit Deense merk zet de nadruk op energiezuinigheid. Het uitzoeken van een horeca koelkast hoeft niet moeilijk te zijn. Kies zorgvuldig jouw model uit en voorzie jouw klanten van de beste kwaliteit aan hapjes en drankjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *