7 reacties

  1. Het ziet er heerlijk uit. Helaas allergisch voor pinda’s maar ik zie het zo voor me met walnoten!

    maart 25, 2014
    Beantwoord
  2. zei:

    Ik wist niet dat de pindakaas ‘zoet’ was! Dan klinkt het me opeens wel een stukje beter in de oren, ben verder namelijk geen enorme fan van pindakaas.

    maart 25, 2014
    Beantwoord
  3. Char zei:

    Kan je ipv kokosvet ook gewoon zonnebloemolie gebruiken?

    maart 25, 2014
    Beantwoord
    • SJ Kitchen zei:

      Dat denk ik wel, ik zou het proberen!

      maart 25, 2014
      Beantwoord
  4. Dit staat al zo lang op mijn ‘bak’lijstje, toch maar snel even proberen!

    april 18, 2014
    Beantwoord
  5. Lut zei:

    Ze zijn super lekker! Ik had niet meer veel kokosolie en maakte een deel met en een deel zonder, smaakte allebei goed :) En met speculoospasta is het ook een aanrader! :)

    Liefs

    april 19, 2014
    Beantwoord
  6. Claire zei:

    Deze lijken me echt heel lekker. In de vakantie een keertje uitproberen :)

    april 27, 2014
    Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *