10 reacties

 1. Mandy zei:

  Allereerst ; Van harte gefeliciteerd!…

  Mijn droomtaart zou een taart zijn bestaande uit de helft chocolade cake en de andere helft cake met een vleugje citroen… Stukjes zachte melkchocolade door het citroengedeelte, en witte door het het chocobeslag..
  Als vulling een room met Baileys smaak.
  De taart overgieten met chocolade…
  Afmaken met vers fruit, voor de helft gedipt in chocola en wat toefjes slagroom…

  april 8, 2014
  Beantwoord
 2. Nynke zei:

  Gefeliciteerd hoor! Ik heb laatst cupcakes gemaakt met snorretjes en citroenbotercreme ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vriend. Goed gelukt, volgende keer wil ik het ook nog een mannelijke kleur meegeven.

  april 8, 2014
  Beantwoord
 3. Corine zei:

  Gefeliciteerd!

  Momenteel ben ik hard aan het denken voor mijn broers bruiloft, waarvoor ik ben gevraagd een taart te maken. Ik zit te denken aan een apple pie, maar dan in de vorm van een bruilofttaart. Dat houdt in dat ik een grote witte stapeltaart wil maken, met witte fondant aan de buitenkant met mooie applicaties (kant, pareltjes, natuurlijk alles eetbaar) en daarop felgroene, de zogenaamde granny smith, appels alleen dan van marsepein/fondant. De taart bestaat verder uit een luchtige cake, botercreme en een dunne appeltjesvulling. Ik zie de taart al helemaal voor me, nu hopen dat hij ook echt zo lukt!

  april 8, 2014
  Beantwoord
 4. Anita Hubert zei:

  Ik zag afgelopen zondag bij Life for You een taart met pantermotief. Nou, zoiets wil ik.

  april 9, 2014
  Beantwoord
 5. zei:

  Gefeliciteerd!

  Mijn droomtaart is een mooie stapeltaart. Drie lagen biscuit, van groot naar klein en na het stapelen bekleed en versierd met fondant. Alle lagen zijn nog een keer doormidden gesneden en voorzien van een laagje botercrème en laagje jam! Ik hoop er binnenkort een keer zelf een te maken!

  april 10, 2014
  Beantwoord
 6. Lut zei:

  Eerst en vooral: GEFELICITEERD :D Dat er nog vele jaren mogen volgen :)
  Wauw die cupcakes zien er GEWELDIG uit :D
  Mijn droomtaart voor mijn huwelijk zou een strakke witte taart zijn met 5 verdiepingen en gevuld met chocolade en caramel! Lijkt mij én lekker én mooi! Er mogen ook roosjes van fondant op maar ik wil het simpel houden, dan verwacht je zo een heerlijke inhoud ook minder :)

  Liefs

  april 11, 2014
  Beantwoord
 7. melissa zei:

  Ik houd van echte prinsessendingen, haha. Dus knalroze met parels en veren!

  april 12, 2014
  Beantwoord
 8. Anke zei:

  De looks van appeltaart maar dan met een combinatie van verschillende fruitsoorten en noten. Peer, bosbessen en appel bv. Ik zou ook graag eens op je blog een baksel zien met macademianoten. Dat is echt mijn favoriet! Lijkt me een goede combi met chocola :-)

  april 12, 2014
  Beantwoord
 9. zei:

  Wat een leuke site! Ben vandaag via elisejoanne op jou site terecht gekomen en weet dat dit 1 van mijn favoriete sites gaat worden. Uhm mijn droomtaart slagroomtaart in combinatie met witte chocolade en vers rood fruit!

  april 27, 2014
  Beantwoord
 10. Mandy zei:

  Wat super dat er een pakketje naar ons adres mag!
  Dank je wel!
  Daar gaan we veel bakplezier mee hebben!

  april 29, 2014
  Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *