4 reacties

  1. zei:

    Nou het ziet er in ieder geval heerlijk uit!

    maart 14, 2014
    Beantwoord
  2. zei:

    Ziet er echt uit als zo’n Duits baksel. Lijkt me super lekker!

    maart 14, 2014
    Beantwoord
  3. Anke zei:

    Ben nu echt expert geworden! Heb het al 3x gemaakt. Vandaag met appel, beetje peer en wat bosbessen. Je kan er echt alles door doen :-). Het deeg is een heerlijk basisrecept!

    maart 29, 2014
    Beantwoord
  4. maartje zei:

    ipv bloem door het appelpeermengsel is het lekkerder om er wat custardpoeder doorheen te doen. kun je ook op de bodem strooien; dit neemt het vocht op en geeft een romig laagje. heerlijk recept, heb er dus zelf custardpoeder aan toegevoegd, en een handje gehakte gemixte noten en wat havermout.

    november 28, 2014
    Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *